Reiki
 

Det Indre Rum®


Reiki-healing


Hvis du er stresset, anspændt eller har svært ved at falde til ro, kan det være, at du kan have glæde af healing. Healing kan også være et godt sted at starte, hvis der er for mange tanker til at få noget ud af at meditere, for den tilstand man kommer i, når man modtager healing kan sammenlignes med en vellykket meditation.


Mange oplever, at deres fysiske symptomer er reduceret efter en healing, og nogle har oplevelser af spirituel karakter i forbindelse med healingen.


Den, der modtager healingen, ligger fuldt påklædt på en massagebriks med et tyndt tæppe over sig. Healeren lægger sine hænder i skiftende positioner på den, der modtager healingen. Healingen skaber kontakt med helende livsenergi.

Om Reiki

 

Reiki betyder universel livsenergi.

 

Jeg er uddannet inden for det, man kalder den traditionelle form af Reiki. På japansk hedder den Usui Shiki Ryoho, og på engelsk The Usui System of Natural Healing. 'Usui' henviser til grundlæggeren af Reiki, Mikao Usui.

 

Jeg er for tiden ikke medlem af The Reiki Alliance, som er en verdens-omspændende forening af Reiki-mestre inden for Usui Shiki Ryoho. Men jeg praktiserer stadig Reiki i overensstemmelse med den uddannelse, som jeg har gennemført, og som ligger inden for foreningens form.

 

Reiki-symbolet her er stillet til rådighed af www.reikifun.com.

Det Indre Rum®

Bach-terapeut & Reiki-mester Anna-Beth Kordt, Kong Georgs Vej 92, 6. tv., 2000 Frederiksberg

Telefon: 27 51 32 25, e-mail: kontakt@detindrerum.dk

© 2008-2019