Hjemmebesøg

Hjemmebesøg


Udkørende konsultation er for klienter, der ikke er i stand til selv at møde op til konsultation/behandling. Det kan være på grund af handicap eller en midlertidig tilstand, der forhindrer klienten i at bevæge sig uden for sin bolig, og det kan være børn, der har brug for et hjemmebesøg.


Der anvendes Bach Blomsterremedier og/eller Reiki-healing.


Massagebriks medbringes ikke ved hjemmebesøg. Eventuel Reiki-healing foregår derfor i den position, der er så afslappende som muligt for klienten, og som samtidig giver en rimelig arbejdsstilling.


Konsultationen varer 1 time.


Formålet med behandlingen er en bedring af den pågældende tilstand. Helbredelse for sygdomme kan ikke forventes. Diagnose og behandling af sygdom foretages af sundhedsvæsenet.


Ved akutte hjemmebesøg er der en forberedelses- og transporttid på ½-2 timer, og der pålægges et akuttillæg.


I forbindelse med bestillingen af udkørende konsultation forudbetales halvdelen af prisen via MobilePay. Beløbet tilbagebetales ved afbestilling mindst 24 timer før aftalen.Husrenselse: Hvis du har et rum i din bolig eller på din arbejdsplads, hvor du har en ubehagelig oplevelse af ikke at være alene - selv om der hverken er andre mennesker eller dyr til stede - og/eller oplever uforklarlige hændelser, så kan det være, at der er en åndelig tilstedeværelse, og at du måske har brug for en renselse af de pågældende rum.


Formålet med renselsen er at fjerne ubehaget og de eventuelle uforklarlige hændelser, så beboerne kan føle sig godt tilpas i omgivelserne.


Jeg er alene i rummet, mens jeg udfører renselsen. Efter renselsen kan jeg fortælle om den oplevelse, jeg har haft undervejs i processen, hvis det ønskes. Detaljerede oplysninger om den åndelige tilstedeværelses identitet kan dog ikke forventes.


Der bliver sat 1 time af til hele besøget.


I forbindelse med bestillingen af husrenselsen forudbetales halvdelen af prisen via MobilePay. Beløbet tilbagebetales ved afbestilling mindst 24 timer før aftalen.