Reiki

Reiki-healing


Hvis du er stresset, anspændt eller har svært ved at falde til ro, kan det være, at du kan have glæde af healing. Healing kan også være et godt sted at starte, hvis der er for mange tanker til at få noget ud af at meditere, for den tilstand man kommer i, når man modtager healing, kan sammenlignes med en vellykket meditation.


Nogle klienter har oplevelser af spirituel karakter under healingen, og en hel del oplever, at fysiske symptomer er reduceret efter en healing. Healing kan opleves forskelligt fra gang til gang med dyb afspænding som fælles-nævner.


Den, der modtager healingen, ligger fuldt påklædt på en massagebriks med et tyndt tæppe over sig. Healeren lægger sine hænder i skiftende positioner på den, der modtager healingen, og virker som kanal for den universelle livsenergi.Fjernhealing


En fjernhealing fungerer grundlæggende ligesom en almindelig healing med universel livsenergi som det bærende element. Eftersom rammerne for healingen er anderledes, og healerens hænder ikke hviler fysisk på klienten, kan den imidlertid opleves anderledes.


Hvis du kunne tænke dig en fjernhealing, skal du oplyse dit navn, eventuelt et par ord om din tilstand og adressen på dit opholdssted under fjernhealingen. Derudover er det godt at aftale et tidspunkt for fjernhealingen, hvor du kan sidde eller ligge i ro og fred, så du bedre kan nyde afspændingen og følge med i, hvad der sker inde i dig selv undervejs.

Om Reiki

 

Reiki betyder universel livsenergi.

 

Jeg er uddannet inden for det, man kalder den traditionelle form af Reiki. På japansk hedder den Usui Shiki Ryoho, og på engelsk The Usui System of Natural Healing. 'Usui' henviser til grundlæggeren af Reiki, Mikao Usui.

 

Jeg er for tiden ikke medlem af The Reiki Alliance, som er en verdens-omspændende forening af Reiki-mestre inden for Usui Shiki Ryoho. Men jeg praktiserer stadig Reiki i overensstemmelse med den uddannelse, som jeg har gennemført, og som ligger inden for foreningens form.

 

Reiki-symbolet her er stillet til rådighed af www.reikifun.com.